fredag 10 april 2009

Träskor: Vårens och sommarens mode-måste!


Ja, det finns faktiskt bara ett enda modemåste i vår och sommar, det är träskor! Visst kommer pastelliga färger, tunna material, denim, blommigt och annat att synas mycket. Men vill du skapa en unik känsla som passar lika bra i stan som på landet ska du satsa på träskor. Om dina tankar förs till ett par tråkiga svarta lågskor som gör ont på fötterna skall jag hjälpa dig in på rätt spår. Nu finns det en uppsjö av olika modeller, kvinnliga, rockiga, robusta, romantiska, you name it!
Kolla in märken som Swedish Hasbeens, Åsa Westlund (There goes the neighbourhood) och Calou. Billigare varianter finns bland annat hos Mohedatoffeln. I förra veckan var jag och gjorde en intervju med grundarna av märket Swedish Hasbeens och fick prova ett par. Hade jag varit kristen skulle jag trott att Gud ämnat de skorna att pryda alla kvinnors fötter. De var otroligt sköna och vackra. Åsa Westlund har i sin tur unika skor med handmålade Kurbits, vad passar bättre till vårens hippie eller etnostil?
Mer lantliga och söta är Calous skor. Håll utkik efter min artikel om träskor i nästa nummer av tidningen Passion for Business!
För mer information och inspiration:
www.swedishhasbeens.com, www.calou.se, www.asawestlund.com
Billigare variant finns hos bland annat www.ellos.se

Vill du ha den äkta varan, sköna, handgjorda skor med hög kvalité och i vissa fall även ekologisk, då är det de dyrare märkena du ska skaffa dig. Det stämmer att man får det man betalar för i det här fallet som ofta med mode. I vissa träskor kan det även se riktigt läckert ut med fina stickade strumpor i. Därför kan skon med fördel även användas på hösten. Men se upp för fukten! Vatten och träskor är inte en lyckad kombination!
Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar